ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ


        το καλάθι μου
Προϊόντα:  0  |  0,00€
 

Προτάσεις
ΡΕΛΙ 30mm, ΛΙΛΑ
ΡΕΛΙ 30mm, ΛΙΛΑ

0,80€  

Δημοφιλέστερα

    ΝΕΟ!! TINY STARS ΝΕΟ!! TINY STARS  
    6,00€ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

» Αρχική » ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Υπάρχει φυσικός χώρος για να δω τα πράγματα του καταστήματος;
Όχι, το www.raftadiko.gr λειτουργεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος που να μπορείτε να επισκεφτείτε για να κάνετε αγορά. Μπορείτε όμως να παραλάβετε την παραγγελία σας από Καλλιθέα (Ανδρομάχης & Αγ. Πάντων) ώστε να μην χρεωθείτε τα έξοδα αποστολής εάν αυτό σας εξυπηρετεί.

Πώς ξέρω ότι ολοκλήρωσα επιτυχώς την παραγγελία μου;
Στην τελευταία οθόνη ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα αναφέρεται πως η παραγγελία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θα λάβετε ένα αυτόματο e-mail το οποίο θα σας ενημερώνει για τον αριθμό της παραγγελίας σας και ότι καταχωρήθηκε. Αυτό το email επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε σωστά την παραγγελία σας και ότι έχει φθάσει σε εμάς.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Η κάθε παραγγελία φεύγει από το χώρο μας μέσα στις επόμενες 3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας.
Ανάλογα με τον τόπο παράδοσης θα χρειαστούν ακόμα:
• 1 μέρα (Courier, εντός Αττικής)
• 1-3 μέρες (Courier, εκτός Αττικής)

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής; 

Πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα αποστολής θα βρείτε εδώ.

Ποια υφάσματα είναι κατάλληλα για κουρτίνες;
Όλα τα βαμβακερά μας υφάσματα (αυτά των κατηγοριών με τα φούξια γράμματα της αρχικής οθόνης) έχουν την ίδια περίπου ποιότητα με το σεντονόπανο. Αν και σχετικά λεπτά υφάσματα για κουρτίνα έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς πελάτες μας για αυτόν τον σκοπό (μπορείτε να βρείτε τις φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook). Ανθεκτικά και πιο χονδρά υφάσματα, ιδανικά για κουρτίνες βρίσκονται στις κατηγορίες 'λονέτα' και 'καμβάς'.

Ποιο είναι το ελάχιστο όριο παραγγελίας; 
Ελάχιστο όριο στο συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν υπάρχει. Υπάρχει ωστόσο ελάχιστο όριο παραγγελίας ανά κωδικό του υφάσματος το οποίο είναι 30 εκ.
 
Παρέχετε δωρεάν έξοδα αποστολής από κάποιο ποσό και πάνω; 
Δυστυχώς όχι.

Τα υφάσματα που διαθέτετε ανήκουν στην μόνιμη συλλογή σας; 
Όχι, οι συλλογές μας στα υφάσματα ανανεώνονται συνεχώς. Σε περίπτωση που εξαντληθεί κάποιο ύφασμα και περιμένουμε ξανά, αναφέρουμε την πιθανή ημερομηνία παραλαβής του στον τίτλο του. Μόλις εξαντλείται οριστικά κάποιο ύφασμα, το αφαιρούμε από την κατηγορία του. 

Οι παραγγελίες γίνονται μόνο ηλεκτρονικά;
Παρακαλείστε να γίνεται ηλεκτρονική καταχώρηση της παραγγελίας σας μέσω του e-shop μας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την πορεία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας μέσω των ενημερωτικών e-mail που λαμβάνετε κάθε φορά που η παραγγελία σας αλλάζει στάδιο. Επίσης μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχει αντίστοιχο πεδίο "Ο Λογαριασμός μου", στο οποίο αφού δώσετε τους κωδικούς σας (username και password) θα ενημερωθείτε για το στάδιο της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα κατά την καταχώρηση της παραγγελίας μπορείτε να μας καλέσετε στο 6976056211 και να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας. Κατά την επικοινωνία, παρακαλείστε να αναφέρετε τους τίτλους των προϊόντων και όχι τους κωδικούς τους.

Κάνετε αποστολές στην Κύπρο; 
Η έδρα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος βρίσκεται στην Αθήνα και δεχόμαστε παραγγελίες προς Κύπρο.
Η αποστολή για δέματα μέχρι 1kg γίνεται μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων με χρόνο παράδοσης 7-10 ημερών.
Η αποστολή για δέματα άνω 1kg γίνεται με την Γενική Ταχυδρομική.
Οι χρεώσεις υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας (1kg = 5m βαμβακερό ύφασμα) και είναι οι παρακάτω:
έως 5kg -> 9.92ε
5-10kg -> 18.45ε
10-15kg -> 27,28ε
15-20kg -> 36,90ε
Η αποστολή με την Γενική Ταχυδρομική πραγματοποιείται ακτοπλοϊκώς. Το καράβι έχει αναχώρηση προς Κύπρο κάθε Πέμπτη με διάρκεια ταξιδιού μιας εβδομάδας. Για να προλαβαίνουμε την αναχώρηση της κάθε Πέμπτης θα πρέπει η παραγγελία σας να καταχωρείται στο e-shop μας το αργότερο την Κυριακή το βράδυ καθώς η Γενική θα πρέπει να έχει το έτοιμο δέμα στο κατάστημά της την Τρίτη το μεσημέρι.
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα να αποσταλεί το δέμα σας με την EMS Courier με χρόνο παράδοσης 3 εργάσιμων ημερών. Τιμοκατάλογο θα βρείτε εδώ. Ισχύουν οι τιμές που αναγράφονται στην δεύτερη στήλη (με φπα 24%) και -10% λόγω της έκπτωσης που παρέχουν για την εταιρεία μας.
Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μέσω κατάθεσης στην κυπριακή τράπεζα Κύπρου χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση (εάν γίνει από την τράπεζα του ίδιου ομίλου) ή μέσω πιστωτικής κάρτας. 


Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
         
  
© 2014 - raftadiko.gr -- Κατασκευη eshop by infocus