ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ


        το καλάθι μου
Προϊόντα:  0  |  0,00€
 

Προτάσεις
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΑ ΓΚΡΙ-ΜΟΛΥΒΙ-ΜΑΥΡΟ
ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΩΜΑΤΑ ΓΚΡΙ-ΜΟΛΥΒΙ-ΜΑΥΡΟ

2,90€  

Δημοφιλέστερα

    ΝΕΟ!! TINY STARS ΝΕΟ!! TINY STARS  
    6,00€
ΕπιστροφέςΥπαναχώρηση/Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε και την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσα σε μία εβδομάδα, από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προς επιστροφή προϊόν, με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής, στην οποία περίπτωση η εταιρεία μας θα σας καταθέτει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
Σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή ήταν ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί με το προϊόν της παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος.

Αναλυτικά για να είναι εφικτή η επιστροφή θα πρέπει:
α. το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί. 
β. το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Εάν πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις το προϊόν θα επιστρέφεται από εσάς με δική σας χρέωση.
Αντίθετα, εφ’ όσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την εταιρεία μας. 
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
         
  
© 2014 - raftadiko.gr -- Κατασκευη eshop by infocus