ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ


        το καλάθι μου
Προϊόντα:  0  |  0,00€

Προτάσεις
ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ

7,50€  

Δημοφιλέστερα
Επιστροφές-ΑκυρώσειςΥπαναχώρηση/Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες αιτιολογώντας τον λόγο επιστροφής του. Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής του. Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, σας παρακαλούμε να μας αποστείλετε και την απόδειξη λιανικής πώλησης.
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται μέσα σε μία εβδομάδα, από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προς επιστροφή προϊόν, με τον ίδιο τρόπο που έγινε η εξόφληση, εκτός από την περίπτωση της αντικαταβολής, στην οποία περίπτωση η εταιρεία μας θα σας καταθέτει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.
Σε περίπτωση που κάτι δεν σας αρέσει ή δεν σας κάνει ή ήταν ελαττωματικό ή δεν αντιστοιχεί με το προϊόν της παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε την αντικατάσταση του προϊόντος.

Αναλυτικά για να είναι εφικτή η επιστροφή θα πρέπει:
α. το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί. 
β. το προς επιστροφή προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Εάν πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις το προϊόν θα επιστρέφεται από εσάς με δική σας χρέωση.
Αντίθετα, εφ’ όσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την εταιρεία μας. 

Αρνηση παραλαβής

Σε περίπτωση μη παραλαβής παραγγελίας, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας που δεν παρέλαβε. Η τυχόν επόμενη παραγγελία θα εξοφλείται με κατάθεση και δεν θα γίνεται δεκτή η αντικαταβολή ή αγορά. 

Σε περίπτωση παραγγελίας και μη παραλαβής από την έδρα μας, η επόμενη παραγγελία του πελάτη θα εξοφλείται με κατάθεση και θα ετοιμάζεται μετά την πληρωμή της. 

Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και οποτεδήποτε κρίνουμε σκόπιμο ως εταιρεία να μην κάνουμε δεκτές και να μην αποστέλλουμε παραγγελίες σε πελάτες οι οποίοι κρίνουμε ότι συμπεριφέρονται κατ΄επανάληψη με κακόβουλο ή ανάρμοστο τρόπο.
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
         
© 2014 - raftadiko.gr -- Κατασκευη eshop by infocus