ΕΙΣΟΔΟΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ


        το καλάθι μου
Προϊόντα:  0  |  0,00€

Προτάσεις
ΠΙΚΕ, ΡΟΖ ΕΝΤΟΝΟ
ΠΙΚΕ, ΡΟΖ ΕΝΤΟΝΟ

8,50€  


 


Δημοφιλέστερα


    TINY STARS TINY STARS  
    6,00€


    ΜΙΝΚΥ, ΡΟΖ ΜΙΝΚΥ, ΡΟΖ  
    8,50€

Συχνές ερωτήσειςΥπάρχει φυσικός χώρος για να δω τα πράγματα του καταστήματος;
Όχι, το www.raftadiko.gr λειτουργεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Ποια υφάσματα είναι κατάλληλα για κουρτίνες;
Όλα τα υφάσματά μας (εκτός από αυτά της διακόσμησης) είναι 100% βαμβακερή ποπλίνα, η οποία έχει περίπου την ίδια ποιότητα με το σεντονόπανο. Αν και σχετικά λεπτά υφάσματα για κουρτίνα έχουν χρησιμοποιηθεί από πολλούς πελάτες μας για αυτόν τον σκοπό. Ανθεκτικά και χονδρά υφάσματα, ιδανικά για κουρτίνες βρίσκονται στην κατηγορία 'κουρτινών-διακόσμησης'.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;
Η κάθε παραγγελία φεύγει από το χώρο μας μέσα στις επόμενες 3 εργάσιμες μέρες από την ημέρα της παραγγελίας.
Ανάλογα με τον τρόπο αποστολής που επιλέγετε θα χρειαστούν ακόμα:
• 1 μέρα (Courier, εντός Αττικής)
• 1-3 μέρες (Courier, εκτός Αττικής)

Ποιο είναι το ελάχιστο όριο παραγγελίας; 

Ελάχιστο όριο στο συνολικό ποσό της παραγγελίας δεν υπάρχει. Υπάρχει ωστόσο ελάχιστο όριο ανά κωδικό του υφάσματος το οποίο είναι 50 εκ. 
 
Παρέχετε δωρεάν έξοδα αποστολής από κάποιο ποσό και πάνω; 
Δυστυχώς όχι.

Τα υφάσματα που διαθέτετε ανήκουν στην μόνιμη συλλογή σας; 
Όχι, οι συλλογές μας στα υφάσματα ανανεώνονται συνεχώς. Σε περίπτωση που εξαντληθεί κάποιο ύφασμα και περιμένουμε ξανά, αναφέρουμε την πιθανή ημερομηνία παραλαβής του στον τίτλο του. Μόλις εξαντλείται οριστικά κάποιο ύφασμα, το αφαιρούμε από την κατηγορία του. 

Οι παραγγελίες γίνονται μόνο ηλεκτρονικά;
Προτείνεται η παραγγελία σας να γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του e-shop μας ώστε να έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την πορεία διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας μέσω των ενημερωτικών e-mail που λαμβάνετε κάθε φορά που η παραγγελία σας αλλάζει στάδιο. Επίσης και μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα, υπάρχει αντίστοιχο πεδίο "Ο Λογαριασμός μου", στο οποίο αφού δώσετε τους κωδικούς σας (username και password) θα ενημερωθείτε για το στάδιο της παραγγελίας σας ανά πάσα στιγμή.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα κατά την καταχώρηση της παραγγελίας μπορείτε να μας καλέσετε στο 6976056211 και να δώσετε ηλεκτρονικά της παραγγελία σας. Κατά την επικοινωνία σας παρακαλείστε να αναφέρετε τους τίτλους των προϊόντων και όχι τους κωδικούς τους.

Πώς ξέρω ότι ολοκλήρωσα επιτυχώς την παραγγελία μου;
Στην τελευταία οθόνη ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα αναφέρεται πως η παραγγελία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θα λάβετε ένα αυτόματο e-mail το οποίο θα σας ενημερώνει για τον αριθμό της παραγγελίας σας και ότι καταχωρήθηκε. Αυτό το email επιβεβαιώνει ότι ολοκληρώσατε σωστά την παραγγελία σας και ότι έχει φθάσει σε εμάς.


Γίνονται αλλαγές;
Ναι, αλλαγές γίνονται εντός 15 ημερών σε όλα τα προϊόντα. Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα της επιστροφής και της νέας αποστολής.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής; 

Πληροφορίες σχετικά με τα έξοδα αποστολής θα βρείτε εδώ.Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
         
© 2014 - raftadiko.gr -- Κατασκευη eshop by infocus